OPPILAAN OHJEET

Kuka voi harrastaa FolkJamia?

FolkJam sopii kaikille, ikään ja taitotasoon katsomatta. Aikaisempaa tanssi- tai liikuntataustaa ei tarvitse olla, sillä tunneille tullessa sinun tarvitsee osata vain kävellä! Tunneilla riittää haastetta myös kokeneemmille tanssijoille, sillä treenin tehoa voi säädellä itse askelien tullessa tutuiksi. Mukaan voit tulla yksin tai kaveriporukalla, paria et tarvitse!

Varusteet

Pukeudu tunneille vaatteisiin, joissa sinulla on mukava ja helppo liikkua. Salin reunalle on hyvä varata mukaan myös juomapullo ja pieni hikipyyhe, sillä hikoilla saa niin paljon kuin haluaa! Jalkineiksi sopivat erilaiset sisäliikunta- tai tanssikengät supikkaista lenkkareihin, kunhan niistä löytyy tarpeeksi pitoa vauhdikkaaseenkin menoon.

Vakuutus

Ottamalla henkilökohtaisen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen varmistat turvasi kaikissa ilta-aktiviteeteissasi, mukaan lukien FolkJam -tunnit.

Pelisäännöt

Saapumalla tunneille ajoissa sekä sulkemalla matkapuhelimen tunnin ajaksi, osoitat kunnioitusta sekä opettajaa, että muita kanssatanssijoita kohtaan.

Jos loukkaat itsesi tunnin aikana tai tulet huonovointiseksi, kerro tästä opettajalle, joka antaa sinulle toimintaohjeet.

Muistathan, että välipalat ja purukumin syönti eivät kuulu tanssitunneille!

Valmistaudu pitämään yhdessä hauskaa, ja jaetaan hyvä olo toisillemme!

 

 

 

 

 

<- takaisin  
   

----------------------------------------------------------